Ανακοινώσεις - Νέα Ημερίδα για την Έναρξη του Έργου Life Arctos/Kastoria. Βελτίωση των Προϋποθέσεων Συνύπαρξης Ανθρώπου-Αρκούδας στο Ν. Καστοριά

Ημερίδα για την Έναρξη του Έργου Life Arctos/Kastoria. Βελτίωση των Προϋποθέσεων Συνύπαρξης Ανθρώπου-Αρκούδας στο Ν. Καστοριά

E-mail Εκτύπωση PDF

Την Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, η Περιφερειακή Ενότητα, διοργανώνει ημερίδα με θέμα την «Έναρξη του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA. Βελτίωση των προϋποθέσεων συνύπαρξης ανθρώπου-αρκούδας στο Ν. Καστοριάς– Μεταφορά Βέλτιστων Πρακτικών».

Η παρούσα ημερίδα αποτελεί την πρώτη από τις τρεις συναντήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA. Σκοπός υλοποίησης είναι η ενημέρωση ενδιαφερομένων για την βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου και αρκούδας στο νομό Καστοριάς καθώς και τις δράσεις οι οποίες αφορούν τόσο στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, όσο και στην ελαχιστοποίηση των ζημιών που προκαλεί η αρκούδα στη φυτική και ζωική παραγωγή.

 

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κ. Σπύρος Ψαρούδας, Συντονιστής Έργου LIFE ARCTOS/KASTORIA, όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά τις δράσεις του έργου, ο Δρ. Γιώργος Μερτζάνης, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΚΑΛΛΙΣΤΩ όπου θα αναφερθεί στα «Αποτελέσματα των Προπαρασκευαστικών Δράσεων Παρακολούθησης της Αρκούδας και στις Προοπτικές Εφαρμογής τους σε Δράσεις Διατήρησης», και η κ. Έφη Γελαστοπούλου, Υπεύθυνη Εθελοντικών Προγραμμάτων ΚΑΛΛΙΣΤΩ όπου θα μιλήσει για τις «Δράσεις Οικοεθελοντών και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

Μπορείτε να κατεβάσετε την πρόσκληση εδώ.

 

Kastoria_Logo

Callisto1_logo

Επικοινωνήστε μαζί μας

Arctos/Kastoria Life09

  • Διεύθυνση: Γράμμου 62, Καστοριά
  • Τηλέφωνο: (0030) 24670 83441
  • Fax: (0030) 24670 83442
  • Email: info@arctoslife.gr